top of page

Op naar de meivakantie!

Gisteren kwamen alle kinderen weer bij ons binnen. Een spannende middag, want heel veel kinderen zaten met hun tafelgroep op een andere plek. Maar de mentoren hadden zich goed voorbereid. De kinderen zijn goed opgevangen en de tijdelijke situatie en regels zijn uitgelegd.

In de meivakantie gaan de vakantie-activiteiten gewoon door. Verder gaat de aannemer met spoed het Achterdek weer gereed maken. Die gaat naar verwachting op 6 mei weer open. Dat is fijn! De kinderen van het Achterdek hoeven dan niet meer in de discokelder aan tafel.

De inzamelingsactie komt goed op gang. Bedankt Oudercommissie! We willen iedereen vragen de spullen die je wilt geven pas op 6-7-8 mei naar ons toe te brengen. Pas dan hebben we er ruimte voor!

Niemand heeft toe nu toe ergens over geklaagd. Daar zijn we blij mee. Hartelijk dank voor ieders hulp en flexibiliteit! Ouders en kinderen mogen alle vragen stellen die ze willen. We houden natuurlijk een extra oogje in het zeil bij de kinderen. Want we snappen dat het spannend is. Maar kinderen kunnen ook veel aan. Op de gang verzuchtte een jongetje wijselijk: “Nou ja, dit soort dingen gebeurt nu eenmaal!”

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page