top of page

Tarieven

Potlood

Tarieven

Peuteropvang en Voorschoolse educatie

download de prijslijst 2024

Buitenschoolse opvang (BSO) en

tussenschoolse opvang (TSO)

download de prijslijst 2024

Minstens één lange of twee korte dagen
Er geldt een minimum afname bij Huis de B. U kunt twee korte of één lange bso-dag per week afnemen.Korte bso-dagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Lange bso-dagen: woensdag en vrijdag.Dit vragen we op basis van jarenlange ervaring. Op deze manier kunnen we onze pedagogische kwaliteit waarmaken en daar hechten we aan. 

Kinderopvangtoeslag

Als je werkt heb je recht op kinderopvangtoeslag. De hoogte is afhankelijk van het inkomen. Dit is een wettelijk bepaalde toeslag. Klik hier voor meer informatie over de kinderopvangtoeslag.

Voor wijzigingen bij de belastingdienst heb je ons Landelijke Registratienummer Kinderopvang (LRK) nodig. Voor KDV is dit 665423019. En voor de BSO is dit 952906946.

 

Proefberekening

U kunt een proefberekening maken met behulp van onze prijslijst en een rekenmodule van de belastingdienst. De genoemde bedragen gelden voor de dagopvang. Bedragen voor buitenschoolse opvang liggen lager omdat het om minder uren gaat.

Debicare kan helpen

Als u er niet uitkomt kunt u Debicare om hulp vragen.
Zij zijn het aanspreekpunt van Huis de B voor contracten en factureren. Als ouders kunt u hen ook vragen om zaken voor u uit te rekenen.​


Extra dagdelen
Ouders die incidenteel een extra dagdeel willen afnemen betalen dit via de maandelijkse incasso. De prijzen zijn gelijk aan de reguliere opvang.

 

Betalingsregels
Huis de B hanteert betalingsregels die vastgelegd zijn. Hierin staat ook alles over opzeggen. U ontvangt ze bij uw contract van Debicare. Download deze betalingsregels hier. 

kids-1093758_1920.jpg
Logo_Debicare.png
bottom of page