1/2

Schoolvakanties

Activiteiten

Doe je mee!?


Tijdens de vakanties hoeven de kinderen van Huis de B zich niet te vervelen, want -wauw- wat worden er leuke activiteiten georganiseerd! 

Zomer 2020

Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd. Binnenkort vind je hier de zomervakantie-activiteiten per week, per dag en per groep.​

Voor deze zomer maken de leeftijdsgroepen ook een op-stap-protocol, zodat we veilig en corona-proof de deur uit gaan.Dat vind je binnenkort hier.

Haal- en brengtijden

Om leuke programma's te doen waar de kinderen helemaal vol aan mee kunnen doen, werken we in de vakanties met speciale haal- en brengtijden.

  • brengen - voor 10 uur

  • halen - na 16 uur

Huttenbouwen

Elk jaar hebben we in de eerste week van de schoolvakantie huttenbouwen. Van maandag t/m donderdag bouwen kinderen in kleine groepen een eigen hut. We hebben per jaar een thema. Elke dag beginnen we om 10 uur met een toneelstukje als inspiratie om te werken aan je hut. Op donderdag reiken we een prijs uit voor de mooiste hut. En weet je wat zo leuk is....alle hutten zijn winnaars!

Kamp

In verband met corona gaan we deze zomer niet op kamp.

De laatste vakantieweek gaan we normaalgesproken met de oudste kinderen van het Voordek, de kinderen van het Achterdek en de kinderen van het Honk op kamp! Dit is van woensdag tot en met vrijdag, op een mooie buitenlocatie.

Voor de groep Voordek-Achterdek is dit tevens een kennismaking van de jongste kinderen die na de vakantie overgaan naar het Achterdek. De groep Achterdek-Honk bestaat uit kinderen die na de zomer naar het Achterdek gaan. En voor de oudste Honkers is het dan echt de aller- allerlaatste activiteit die ze bij Huis de B doen.

Huis de B

Adriaan van Ostadestraat 38
9718 RZ Groningen

050 - 313 03 88
info@huis-de-b.nl

Wij zijn open

7.30 - 19.00 uur
Vroege Vogels 7.30 - 8.00
Stressen na zessen 18.00 - 19.00

Registratie

KvK 41012443
LRK nummers:

KDV 665423019

BSO 952906946