top of page

Op zomerkamp!

Woensdag vertrekken 100 kinderen van Huis de B op zomerkamp. In twee groepen, naar twee locaties. Vorig jaar ging het niet door. Maar dit jaar mag het weer! Daar zijn we heel blij mee. Het zomerkamp is een avontuur. Een avontuur omdat je alle dagen buiten bent. Een avontuur omdat je met een groep kinderen van huis bent. Een avontuur omdat je meestal wel iets heel spannends gaat doen (nachtspel, vuurtje stoken, in een boom klauteren, watergevechten). Een avontuur omdat je niet in de buurt van je vader en moeder bent.


En avonturen....daar kun je er als kind niet genoeg van krijgen. Avonturen zijn nodig om op te groeien. Kinderen leren allerlei skills door avontuurlijk te spelen. En dat willen we de kinderen van Huis de B meegeven. Dat is leuk én berenserieus (bestaat dat woord wel?) tegelijkertijd.


En aan alle ouders van wie het kind mee gaat op kamp: dank voor het vertrouwen. En wat betreft corona, we leven de coronaregels na. Die zijn er, ook voor kampen. Neem maar eens een kijkje op de website wij gaan op zomerkamp! Tien landelijke organisaties maken zich er sterk voor dat kinderen op zomerkamp kunnen. Dank voor hun inspanningen en het uitvoerige protocol!330 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page