top of page

Muziekles

Activiteiten

Goede doelen

Laat je horen!


In Huis de B kun je verschillende muziekinstrumenten leren bespelen. Je kunt leren drummen, gitaarspelen, pianospelen en zingen! Leuk voor kinderen en gemakkelijk voor ouders. Ook als je niet op de BSO zit kun je je opgeven voor de lessen. De lessen worden verzorgd door gecertificeerde en kwalitatief goede docenten.

BASS MUZIEK

Bass Muziek is een muziekschool in Groningen. Sinds 2013 verzorgen zij muzieklessen bij Huis de B. Zij zijn een jonge professionele club muziekliefhebbers. Docenten komen van het conservatorium of de popacademie.

Wij vinden het hartstikke leuk als je een keer komt kijken, daarom bieden we een gratis proefles aan! Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een proefles of om je aan te melden op: www.bassmuziek.nl.

Drumles wordt gegeven door Daan Noordhoek
Lessen op maandag-, woensdag- en donderdagmiddag (lesruimte in de discokelder)

Gitaarles wordt gegeven door Sebas Graventein.
Lessen op woensdag- en donderdagmiddag (lesruimte op begane grond)

 

MARGIT HENDRIKS

Margit Hendriks is afgestudeerd aan het conservatorium. Ze is een ervaren muziekdocent. Zij verzorgt zowel klassieke als lichte pianolessen. 

Tarieven zijn als volgt: een les van 30 minuten is €320,00 per half jaar. Dat is €16,00 per half uur.

Voor leerlingen tot 8 jaar is 25 minuten mogelijk. Dit kost €14.00 per les en is €280,00 per half jaar. De aftrek voor een tweede kind uit het gezin is €20,00 per periode.

Pianoles

Lessen op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 3 uur (pianokamer in souterrain)

 

Aanmelden kan via: Margit Hendriks


 

bottom of page