top of page

Wij passen heel graag op jullie kinderen....en zijn daarom streng aan de poort!

Wij zijn kinderopvang en daar zijn we trots op! Wij dragen bij aan de mogelijkheid van ouders om te werken. Niet alleen als alles goed loopt in ons land, maar juist ook als er moeilijkheden zijn. Wij zien in de kinderopvang ook een maatschappelijke taak. Wij willen dus zo lang mogelijk open blijven en die taak vervullen.


Vanaf maandag zullen we daarom de adviezen rond verkoudheidsklachten van het RIVM streng hanteren. Kinderen en volwassenen die bij ons binnenkomen mogen niet hoesten, niezen, snotteren, keelpijn hebben en ook geen lichte koorts hebben! Dit geldt voor de kinderen maar ook voor alle medewerkers en andere volwassen bewoners en bezoekers van Huis de B. Als we verkoudheidsklachten opmerken, zullen we ouders vragen hun kind per direct op te halen en thuis te laten.


Alleen op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat ouders weten dat wij al het mogelijke doen om geen corona te verspreiden via Huis de B. Wij hopen daardoor dat we de komende periode gewoon open kunnen blijven, maar we weten op dit moment natuurlijk niks zeker. Het verloop van het virus en landelijke besluiten zullen veel bepalen. Maar er is ook bekend dat juist de acties op micro niveau - thuis blijven als je hoest, vaak handen wassen, enzovoorts, heel behulpzaam zijn bij het indammen van de verspreiding.


Wij rekenen op goede samenwerking met ouders, kinderen, school, huurders en andere gasten van onze organisatie. Wij zullen ons er in elk geval voor inspannen!251 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page