top of page

Terug naar normaal!

Vanaf 8 juni gaan we weer terug naar onze normale dienstverlening en openingstijden. De tussenschoolse opvang is weer op school. In Huis de B blijven we wel corona-maatregelen in acht nemen. Maar toch gaat alles er weer een beetje uitzien als vanouds. Dat is fijn! Een tijd van crisis waarin alles ineens anders is, is vermoeiend. En dan voelt teruggaan naar het vertrouwde gewoon weer heel erg gezond.


We wikkelen de bijzonderheden van de afgelopen tijd af. De noodopvang stopt voor cruciale beroepen en kwetsbare gezinnen stopt. De Belastingdienst en de Sociale Verzekeringsbank (SVB) hebben de terugbetaling voorbereid en informatie kun je hier vinden.


Deze week ontvangen ouders informatie over de tijd vanaf 8 juni. Ook de inschrijving voor de zomervakantie wordt deze week verstuurd. We zijn heel benieuwd of er deze zomer nu juist méér of minder kinderen komen....? We vragen iedereen om zo precies mogelijk in te tekenen.


Helaas organiseren we dit jaar geen zomerkamp. We zullen daarom extra aandacht besteden aan het organiseren van leuke vakantie-activiteiten. Medewerkers maken voor elke leeftijdsgroep een protocol voor op stap gaan in de zomerweken. Vakantie-activiteiten en de op-stap-protocols vind je binnenkort hier.


Door deze tijd gaan we onszelf op één punt verbeteren en dat is het eten bij Huis de B. We gaan gezonder eten! De lunch bij de peuters en op woensdag en vrijdag wordt gezonder. Om 15 uur krijgen kinderen van de buitenschoolse opvang geen broodmaaltijd meer. Zij gaan gezond en avontuurlijk smikkelen met gevarieerde groente en hartige smeerseltjes, al dan niet zelf gemaakt door de kinderen.


167 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page