top of page

Regenachtige dagen

Zo'n zomer in Nederland hoop je toch eventjes dat alle voorspellingen van een opgewarmde aarde waar zijn. Lekker veel zon en buiten zijn in de zomer! Maar nee, de afgelopen weken zijn koud, winderig en regenachtig. Goed voor de boeren maar jammer voor de kinderen. Zo ging de laatste dag van het huttenbouwen in stromende regen voorbij. Helaas, pindakaas!


Je ziet overal dat de waterstand heel hoog is. En dat merkte de Honkers ook. Zij bezochten het Blotevoetenpad in Opende en kwamen nat terug. Natter dan alleen hun voeten! Sommige tot op heuphoogte doordrenkt. Ach, ze zeggen wel eens: er bestaat geen slecht weer, alleen maar slechte kleding.


En toen de zon dan eindelijk een dagje scheen is er een mooie opblaasglijbaan in de tuin gezet voor het Achterdek. Ook toen werden de kinderen lekker nat!


Kleed je kinderen voor Huis de B zo aan dat het er allemaal niet zoveel toe doet. Nat worden, vies worden of onder de modder thuis komen! Zo willen wij het graag zien. Avontuurlijk spelen is ons motto en daar horen niet echt spik-en-span kleren bij!


177 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page