top of page

Oranje bubbels!

Ooooh, wat hebben we allemaal weer eens zin in een lekker feestje! En dat telt niet alleen voor de grote mensen. Maar zeker ook voor kinderen! Iets leuks om naar uit te zien. Zo fijn.


Daarom bedachten we dat een super vet knallend, spetterend Kinderfeest in bubbels wel heel erg leuk zou zijn. Dus dat gaan we doen! Op 15 juni mogen alle kinderen van Huis de B naar ons Kinderzomerfeest komen. Helemaal in oranje sfeer gaan we bubbelend de zomer in!


Iets vieren, dat is meer dan een feestje alleen. Vieren is in het Jenaplanschool een kernactiviteit. Als je iets viert, ervaar je gezamenlijkheid en verbondenheid. We waarderen wat we gepresteerd hebben en kijken terug naar wat er geleerd en gepasseerd is.


We zijn er nog niet helemaal, maar we hebben allemaal dit vreemde corona jaar doorstaan. We zien een ongelofelijke veerkracht bij de kinderen. Ze zijn er weer. Ze spelen samen. Soms wat bozer of verlegener omdat het oude nieuwe toch wel een beetje opnieuw beginnen is. Maar dat mag er zijn. En dus feesten we samen! We zijn weer bij elkaar!


150 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page