top of page

Opvang na brand

Vrijdag avond zijn wij opgeschrikt door een brand in Huis De B. Het was een flinke brand die de brandweer gelukkig snel onder controle had. Het lijkt er op dat de oorzaak van de brand is ontstaan van buiten naar binnen. We wachten berichtgeving vanuit de politie hierover af. Direct de volgende dag is een professioneel schoonmaakbedrijf met hulp van medewerkers en ouders het pand gestart met de schoonmaak van de B en het plein.

Duidelijk is dat het Nest en het Voordek voorlopig niet te gebruiken zijn. Ook wordt onderzocht hoe snel de omliggende ruimtes opengesteld kunnen worden. We laten kinderen pas in het pand toe na toestemming van de GGD. Veiligheid gaat vanzelfsprekend voor alles.

De opvang van de basisschool kinderen kan vanaf dinsdag gewoon doorgaan. We kunnen daarvoor ruimtes van de school gebruiken. De weersvoorspellingen zijn goed dus de kinderen gaan lekker veel buiten spelen.

Met de ouders en verzorger van kinderen van de groep Jong Oranje van het Nest is apart contact opgenomen. Het is niet mogelijk om alle kinderen van het Nest op te vangen. Ouders is gevraagd om uit te zien naar alternatieve opvang.

We verwachten dat in de week na Pasen meer duidelijkheid zal ontstaan over wanneer het pand weer (helemaal) bruikbaar is. Vanzelfsprekend laten wij jullie dat zo snel mogelijk weten.

Zo nodig vullen wij de website aan zodat iedereen mee kan lezen met nieuwe updates.

Met vriendelijke groet,

Bestuur en directeur van Huis de B

131 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page