De verloren kiwi

Door Joyce Schröder Vorige week maandag voor de persconferentie gingen we vol de strijd aan bij Huis de B. Ik had op het nieuws gehoord dat de regering het had over het eventueel openen van de BSO’s en ik zei tegen mijn collega's: misschien mag de BSO weer open!! We waren er helemaal klaar voor! De brief voor de ouders lag klaar, het personeel werd geïnformeerd en ik zag het al helemaal weer gebeuren! Maar mijn collega twijfelde. We gingen een weddenschap aan om een kiwi (want coronakilo’s). Op dinsdagavond 19:00 uur zat ik er klaar voor. Zou dan eindelijk het bericht komen dat de BSO weer open mag?


Na een kwartier was de persconferentie voorbij en zag ik in mijn scherm verschijnen: "dat wordt een kiwi". Ik stuurde een lachend poppetje en een kiwi terug. Maar ik vroeg me direct af waarom mogen we niet open? En wanneer dan wel?

Kinderen mogen wel sporten en naar zwemles maar niet naar de BSO. Terwijl de BSO dé plek is om met je vrienden te spelen, wild te doen of te relaxen na een dag school. Ik vraag me af, staat de BSO achteraan in de rij? Eerst de terrassen, winkels, sportscholen en daarna pas de BSO? Wij willen en kunnen veilig open! Wij willen weer spelen, klimmen, klauteren, knutselen, muziek maken, dansen, zingen en vooral weer samen zijn! Dat wil jij toch ook??? Teken onze petitie voor het openen van de BSO’s!

https://www.petitie24.nl/petitie/3649/de-bsos-moeten-weer-open125 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Huis de B

Adriaan van Ostadestraat 38
9718 RZ Groningen

050 - 313 03 88
info@huis-de-b.nl

Wij zijn open

7.30 - 19.00 uur
Vroege Vogels 7.30 - 8.00
Stressen na zessen 18.00 - 19.00

Registratie

KvK 41012443
LRK nummers:

KDV 665423019

BSO 952906946

©© Copyright©