top of page

Als ik je weer zie

Afgelopen weekend keek ik naar de Vrienden van Amstel livestream. Terwijl er normaal 150.000 mensen dicht tegen elkaar aan staan mee te zingen in Ahoy, keken er nu 10 keer zoveel mensen vanaf hun eigen knusse bank naar het concert.


Ik ging er ook eens lekker voor zitten. Met een zak chips, hapjes en een drankje zat ik ontspannen in mijn huispak voor de tv. Thomas Acda, Paul de Munnik, Maan en Typhoon speelden een nummer die gaat over de corona tijd. De tekst is in mijn hoofd blijven hangen.


Ik hoef je niet uit te leggen Niets te zeggen Toch niemand die ons in kan halen Evenaren Dan gaan we verder Waar we gebleven waren Als ik je weer zie Maar staan we dan nu stil vroeg ik me af? Ik denk van niet. We leven allemaal in onze eigen wereld vol drukte. Tegenwoordig ben je alles-in-een: moeder/vader, juf/meester, werknemer, kapper, politieagent (want ja, het gaat niet áltijd goed met al die kinderen thuis), chef-kok, online-shopping koning(in), én manager huishouding.


We gaan door! En als we elkaar weer zien dan gaan we verder waar we gebleven waren.303 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page